Over ons

DRF-Beveiligingssystemen: uw  partner in hoogwaardige camerabeveiliging, alarmsystemen & toegangscontrole.

DRF is een jonge organisatie, opgezet door Henri de Ruiter en Erwin Frazer. We hebben allebei jarenlang als IT-specialist gewerkt bij een grote, educatieve organisatie, waar we verantwoordelijk waren voor het aanleggen en onderhouden van de computernetwerken en de daarop aangesloten camerasystemen. Maar liefst 16.000 gebruikers maakten dagelijks gebruik van die netwerken. Wij weten als geen ander hoe complex dit type omgevingen kan zijn, waar de wensen liggen en welke mogelijkheden er zijn. Daarom is DRF zo goed in het vertalen van uw wensen naar technische oplossingen.

DRF kent alle facetten van draadloze en bekabelde netwerken, serveromgevingen en camerabeveiliging. Wij zetten onze ervaring op al die gebieden graag voor u in. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Camerabeveiliging:

Camerabeveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken, kent veel voordelen en diverse mogelijkheden. Bovendien geeft het u een veilig gevoel. Of het nu om observatie, registratie of proactieve maatregelen gaat, wij bieden in alle gevallen maatwerk. Het maakt niet uit of u camerabeveiliging nodig hebt voor een bedrijfshal, industrieterrein, educatieve omgeving, winkel of woonhuis: voor elke omgeving hebben wij een passende oplossing.

Wireless netwerken:

Een goede IT-ondersteuning is tegenwoordig een must voor elke succesvolle onderneming. En een goede IT-ondersteuning staat of valt met een optimaal werkend wireless netwerk, want alleen daarmee staan al uw medewerkers 24/7 met elkaar en met de klant in verbinding. Zo kan uw bedrijf de markt slagvaardig en flexibel tegemoet treden.

DRF realiseert een voor u op maat gesneden draadloos netwerk, upgrade het bestaande netwerk of houdt het in topconditie. Wij zijn een erkend en gecertificeerd partner van Ruckus, Extricom en Proxim Wireless.

Computernetwerken:

Maar DRF doet meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een totaal   dienstverleningspakket bieden in serverbeheer, Microsoft-oplossingen, ondersteuning van bedrijfsmatige processen en IT-infrastructuur, Ook kunt u voor een professionele second opinion bij ons terecht.

U houdt de focus op de kernactiviteiten van uw organisatie en kunt de IT met een gerust hart overlaten aan DRF.

 

Nieuwsgierig geworden wat onze ondersteuning voor u kan betekenen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing voor uw organisatie.

Wij helpen u graag vooruit.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *